WordPress-kotisivut avaimet käteen -periaatteella

Mobiilioptimoidut ja selkeät WordPress-kotisivut yritykselle, yhdistykselle ja myös yksityishenkilölle. Kotisivut rakennetaan toiveidesi mukaan tai vaihtoehtoisesti voit antaa täysin vapaat kädet suunnitteluun ja toteutukseen. Jokainen Grafinalla toteutettu kotisivu tehdään tilaajan sisältöön sopivaksi, eli tähän ei käytetä valmista ”pohjaa”. Kotisivut sisältävät aina myös selkeän ja silmäämiellyttävän ulkoasun. Uudet kotisivut ovat hakukoneystävälliset ja skaalautuvat eri kokoisille näytöille. Ei yllärilaskua, vaan tiedät etukäteen tulevat kustannukset.


Avaimet käteen
Sivuston valmistutta saat WordPress-kotisivun ylläpitoon hallinnointitunnukset joiden avulla pystyt päivittämään tekstimateriaalia sekä vaihtamaan kuvia.
Ylläpito
WordPressissä tulee viikottain uusia päivityksiä, jotka tulisi pitää ajantasalla. Tarvittaessa voin toimia kotisivujenne ylläpitäjänä, mikäli osaaminen/aika ei riitä.

Kotisivujen peruspaketti sis.

Verkkotunnus ja palvelintila
Tarvittaessa verkkotunnuksen ja palvelintilan varaus sekä WordPress asennettuna kotisivujen tilaajan palvelimelle.
Visuaalisuus
Toimittamasi tekstisisältö sekä kuvamateriaali nettisivuille aseteltuna sekä silmäämiellyttävä ulkoasu.
Toiminnallisuudet
Tarpeiden mukaan: Yhteydenottolomake, kuvagalleria, some-linkitykset, Google-karttasijainti, ajanvarausjärjestelmän linkitys
Hakukoneoptimointi SEO
Sivusto sisältää kevyen hakukoneoptimoinnin Yoast Seo lisäosan avulla, sekä sivustokartan lähettämisen Googlelle.
Maksuton 1 kk ylläpito
Sivuston valmistuttua saat maksuttoman ylläpidon kuukaudeksi.
Sähköpostiosoite omalla domainilla
Tarvittaessa sähköpostiluukun luomominen omalla domainilla.

Hinnasto

Käyntikorttisivu
Käyntikorttisivu on hyvä valinta pienemmälle budjetille
490€ + alv 24 %
Sisältää yhden sivun mm. yhteystietojen ja aukioloaikojen välittämisen potentiaalisille asiakkaille. Hintaan sis. yhteydenotto­lomake sekä somekanavien linkitys.
WordPress-kotisivut
1-4 sisältösivua
890€ + ALV 24 %
Kotisivut sisältää peruspakettiin kuuluvat toiminnallisuudet sekä 1-4 sisältösivua. Sivustosta voidaan tehdä myös skrollattava One page -sivu, jossa kaikki sisältö on yhdelle sivulle rakennettuna.
Räätälöi
WordPress-kotisivut
5 -? sisältösivua
alk. 990€ + ALV 24 %
Kotisivut sisältää peruspakettiin kuuluvat toiminnallisuudet sekä sivuja 5:stä sivusta ylöspäin. Lisäsivut 100 € + alv / sivu.

WordPress-kotisivujen ylläpitopalvelu

WordPress on yksi suosituimmista julkaisujärjestelmistä sen helppouden sekä monipuolisuuden ansiosta. WordPress on ylläpidettävä järjestelmä jossa tulisi päivittää WP:n ytimen päivitys, lisäosat sekä teema, ja tietysti olisi ideaalia pitää myös tekstisisältö sekä kuvamateriaali ajan tasalla. Tarvittaessa voin toimia kotisivujen ylläpitäjänä mikäli aikasi tai teknillinen osaaminen ei riitä. Hoidan puolestasi tarvittavat WordPressin päivitykset ja varmuuskopioinnit ja pyynnöstä voin tehdä pienet teksti- tai kuvien lisäykset / muutokset sivustolle.

Ylläpitopalvelu
Yrityksen/yhdistyksen WordPress-kotisivuille
35€ / KK + alv
Varmuuskopioinnit
WordPressin tekniset päivitykset
Mahdollisten pienten ongelmien korjaus
Tekstisisällön / kuvien päivitystä 0,5h / kk
Ylläpitopalvelu ei sisällä webhotellin vuosikustannuksia