Logo yritykselle.

Anna yrityksestäsi hyvä ensivaikutelma

Suunnittelen ja toteutan nykyaikaisen selkeän logon huomioiden toiveesi ja yrityksesi kohderyhmän. Valmiista logosta saat aina vektoroidun version joka on optimaalisin painettavissa materiaaleissa sekä tiedostomuodot jotka soveltuvat nettikäyttöön. Tarvittaessa onnistuu myös vanhan logon vektorointi JPG- tai PNG -kuvasta.

Logon suunnittelu yritykselle / yhdistykselle
200 - 300 € + alv

  • Sis. neljä erilaista vedosta logoista, joista valitset sinua miellyttävimmän
  • Kaksi muutoskierrosta
  • Valmiista yhdestä logosta saat painokelpoisen PDF-tiedoston, JPG- ja PNG-tiedoston.
  • Mustavalkoinen logo sisältyy hintaan

Otan huomioon logon suunnittelussa logon elinkaaren, joka ei nojaa liikaa nykypäivän trendeihin. Uusi logo on selkeä ja toimiva vuodesta toiseen!

Logotyyppi ja liikemerkki

Suosittelen logon koostuvan logotyypistä sekä liikemerkistä, jotta logo olisi mieleenpainuvampi sekä monikäyttöisempi. Tunnettavuuden vahvistuttua logosta voi halutessaan käyttää markkinoinnissa esimerkiksi pelkkää liikemerkkiä.

Liikemerkki = kuvallinen ikoni tai symboli
Logotyyppi = yrityksen nimi tietyllä fontilla kirjoitettuna

Näin laitetaan logon suunnittelun prosessi käyntiin:

Informaatio avautuu klikkaamalla nuolta!

Kerro toiveesi logon värimaailmasta, mahdollisista muodoista sekä yrityksesi kohderyhmä jolle logoa lähdetään valmistamaan. Haluatko logoon myös liikemerkin? Voit myös toimittaa minulle piirroksen logoluonnoksesta tai antaa minulle vapaat kädet.

Lähden toteuttamaan sinulle 4 erilaista versiota yrityksesi tulevasta logosta ja lähetän vedokset sinulle sähköpostitse, jonka jälkeen odotan kommentointiasi valitsemaasi yhteen logoon. Logon eri elementtejä voi yhdistää myös halutessa toisiinsa.

Teen valitsemaasi logoon haluamasi muutokset ja toimitan muutoksilla nähtäväksesi ja odotan kuittaustasi.

Valmista tuli! Toimitan sinulle logopaketin yhdestä logosta sisältäen JPG-, PNG- sekä painokelpoisen vektoroidun PDF-tiedoston. Mustavalkoinen logo sisältyy myös hintaan.