Selkeä ja uniikki logo

Oletko perustanut juuri uuden yrityksen joka tarvitsee logon tai ehkä nykyinen logo tarvitsee päivitystä? Grafinalta saat tilauksesta nykyaikaisen ja selkeän logon yritykselle tai yhdistykselle huomioiden toiveesi sekä kohderyhmän. Valmiista logosta saat aina vektoroidun version joka on optimaalisin painettavissa materiaaleissa sekä tiedostomuodot jotka soveltuvat nettikäyttöön. Tarvittaessa onnistuu myös jo olemassa olevan logon vektorointi JPG- tai PNG -kuvasta.


Logo liikemerkillä tai ilman
Logo voidaan tehdä joko pelkkänä tekstilogona tai logona, joka sisältää liikemerkin. Liikemerkki voisi olla esimerkiksi yritystoimintaa kuvaava symboli.
Ajaton Design
Logon suunnittelussa otetaan huomioon elinkaari, joka ei nojaa liikaa nykypäivän trendeihin. Uusi logo on selkeä ja toimiva vuodesta toiseen!

Logon suunnitteluprosessi

1
Alkukartoitus
Tilattuasi logosuunnittelun saat sähköisen helposti täytettävän alkukartoituslomakkeen, joka sisältää kysymyksiä uutta logoa tai logoa liikemerkkiä varten.
2
Suunnittelu
Saatuani täytetyn lomakkeen, suunnittelen 3 erilaista versiota uudesta logosta/logosta liikemerkillä ja lähetän vedokset sinulle sähköpostitse.
3
Kommentointi
Valitset yhden logon/logon liikemerkillä jatkokehitykseen. Tehdään siihen toivomasi muutokset tarvittaessa.
4
Valmista tuli!
Toimitan sinulle logopaketin uudesta logosta.

Hinnasto

Tekstilogo
Yrityksen nimi kirjoitettu tietyllä kirjaisimella
280€ + alv 24 %
sis. kolme erilaista vedosta logoista toiveidesi perusteella, kaksi muutoskierrosta. Valmiista logosta saat painokelpoisen PDF-tiedoston, JPG- ja PNG-tiedoston.

Logossa käytettävät kirjaisimet: Adobe Fonts tai Google Fonts
Logo liikemerkillä
Logo joka sisältää yritystoimintaa kuvaavan symbolin
340€ + ALV 24 %
sis. kolme erilaista vedosta logoista ideasi ja ajatuksiesi pohjalta. Kaksi muutoskierrosta. Valmiista logosta saat painokelpoisen PDF-tiedoston, JPG- ja PNG-tiedoston.

Logossa käytettävät kirjaisimet: Adobe Fonts tai Google Fonts
Logon tilaajalle
Kevyt graafinen ohjeisto
Visuaalisen ilmeen linjaukset
200€ + ALV 24 %
Sisältää värimääritykset ja ohjeet yritystunnuksen, typografian ja värien käytöstä.