Graafinen suunnittelu.

Raikas ja selkeä visuaalinen ilme

painotuotantoon ja verkkoon!

Suunnittelen ja toteutan toiveidesi mukaan esitteet, roll upit, julisteet, lahjakortit, menut, lehti-ilmoitukset, yritysilmeet, somemainokset ym. muut graafisen suunnittelun kenttään kuuluvat työt. Painettavien aineistojen valmistuksessa otan aina huomioon painotalon/lehtitalon tekniset aineistovaatimukset mikäli ne ovat saatavilla.

Huom! Ei sisällöntuotantopalvelua. Valmis tekstimateriaali toimitettava joka viedään visuaaliseen muotoon.

Graafisella suunnittelulla autetaan katsojaa tulkitsemaan viestiä selkeämmin.

Kuinka paljon graafinen suunnittelu maksaa?

Grafinalla graafisessa suunnittelussa hinnoittelu on tuntihintaperusteinen. Tuntihintaan vaikuttaa mahdolliset muutoskierrokset sekä työn laajuus.

Graafinen suunnittelu 49 € / tunti + alv.

Jos toimeksianto on kiireellinen, kysythän sen onnistumisesta etukäteen.

Kiireellisen aineiston valmistus (24 tunnin sisään tilauksesta) tuntihintaan lisätään +30%. Korotus koskee myös deadline -päivänä tehtyjä muutos- ja korjauskierroksia.
Viikonloppuna la-su tuntihinta 75 € + alv

Näin laitetaan graafisen suunnittelun prosessi käyntiin:

Informaatio avautuu klikkaamalla nuolta!

Kerro minulle mahdollisesti määritelty formaattikoko (aineiston koko ja sivumäärä) sekä toiveesi jota haluat materiaaliin esim. värimaailma, käytettävät muodot ym. tai vaihtoehtoisesti voit antaa minulle vapaat kädet. Toimita myös graafinen ohjeisto mikäli yrityksesi omaa sen.

Toimita tekstit sekä kuvat sähköpostitse osoitteeseen ina@grafina.fi. Teksti tulisi olla formaatissa josta pystyy kopioimaan sekä liittämään tekstiä. Esim. sähköpostiin, Word-tiedosto, PDF jossa teksti ei ole konvertoitu).

Lähden toteuttamaan aineistoa ja lähetän sinulle vedoksen / vedokset nähtäville ja odotan kommentointiasi.

Teen materiaaliin tarvittavat muutokset/korjaukset ja toimitan nähtäväksesi ja odotan kuittaustasi.

Nyt onkin aika toimittaa materiaali esimerkiksi valitsemaasi painotaloon, lehtitaloon tai pääset julkaisemaan materiaalin netissä. Muistathan tehdä aineistoon vielä oikoluvun ennen julkaisua.

Muistathan myös nämä:

Materiaalissa käytettävät kuvat sekä tekstit tulee toimittaa oikoluettuina sähköpostitse. Mikäli sinulla ei ole omaa kuvamateriaalia voin halutessasi katsoa sopivat kuvat tuntihintaan ilmaiskuvapankista tai vaihtoehtoisesti voit ostaa kuvat maksullisesta kuvapankista. Ilmoitathan toimeksiantoa antaessasi mahdollisen painotalon  (toimitathan lehti-ilmoituksen varaustiedot).

Esimerkkejä graafisen suunnittelun hinnoista

Esimerkkihinnat edellyttäen, että yrityksellä on jo  yritysilme mm. logo, värit, typografia. Teksin sekä kuvien määrä vaikuttaa lopulliseen hintaan. Alla alkaen hinnastoa valmiista tekstisisällöstä:

  • Käyntikortin suunnittelu alk. 49 € + alv.
  • Esitteen suunnittelu 1-2 sivua alk. 100 € + alv.
  • Lehti-ilmoituksen suunnittelu alk. 49 €. + alv
  • Somemainoksien suunnittelu alk. 49 € + alv.
  • Julisteiden ja flyerien suunnittelu alk. 100 € + alv.
  • Bannereiden suunnittelu alk. 49 € + alv.