Palvelut & Hinnasto

WordPress
nettisivut

WordPress-nettisivut

Suunnittelen ja toteutan nykyaikaiset, responsiiviset ja selkeät WordPress-nettisivut toiveidesi mukaan tai oman näkemykseni mukaan. WordPress-nettisivut sivut sisältää Divi teeman. Lue lisää Divi teemasta!

Nettisivujen hinta

Nettisivut 1-2 sisältösivua 450 € + alv
Nettisivut 3-5 sisältösivua 550 € + alv
Nettisivut 6-7 sisältösivua 650 € + alv
Nettisivut 8-9 sisältösivua 750 € + alv

Nettisivut sisältää:

 • WordPress asennettuna omalle palvelimelle sekä Divi-teeman
 • Toimittamasi tekstisisältö sekä kuvamateriaali sivustolle aseteltuna
 • Kevyen hakukoneoptimoinnin Yoast Seo -lisäosan avulla
 • Google Analytics kävijäseuranta
 • Yhteydenotto-/tarjouspyyntölomake
 • Some-painikkeet
 • Googlen karttasijainti
 • 3 kk ylläpito / takuuaika

Huomioitavaa:

 • Toimeksiantajan tulee toimittaa tekstit oikoluettuna sekä sivustolle tulevat valokuvat. Muista nimetä toimittamasti kuvat oikeilla nimillä eli ei esim. IMG_1233.jpg.
 • Hinnat eivät sisällä palvelintilaa eikä verkkotunnusta.
 • Valmis sivusto sisältää pienen muutoskierroksen. Suuremmat muutokset mevevät lisätöinä eli tuntilaskutuksen mukaan 49 € + alv.
 • Toistaiseksi en toteuta verkkokauppoja, mutta projektissa olen mielelläni mukana esim. visuaalisen suunnittelun muodossa.

Verkkotunnus ja palvelintila hakusessa?

Voin suositella edullista domainhotelli.fi palvelua joka tarjoaa palvelintilan, verkkotunnuksen, sähköpostiosotteita sekä ilmaisen SSL-sertifikaatin.  Domainhotelli.fi on toiminut hyvin omalla sekä asiakkaideni kohdalla. Tarvittaessa voin varata webhotellin puolestasi!

Eikö aikasi riitä WordPress sivujen ylläpitoon?

WordPress sivuja ei tulisi jättää oman onnensa nojaan. Tarvittaessa voin toimia nettisivujesi ylläpitäjänä. Hoidan puolestasi tarvittavat WordPressin päivitykset ja varmuuskopioinnit ja tarvittaessa voin tehdä pienet teksti- tai kuvien lisäykset / muutokset sivustolle.

WordPressin ylläpitopalvelu 35 € + alv kuukaudessa.
Hinta sis. max. 0,5 h sisällön muutoksen /lisäyksen sivustolle.
Suuremmat muutokset sivustolle tehdään tuntihinnan mukaan 49€ + alv.

Näin lähdetään liikkeelle:

1. Kerro toiveesi

Kerro minulle toiveesi sivuston suhteen esimerkiksi värimaailmasta sekä yrityksesi kohderyhmä jolle sivustoa lähdetään rakentamaan. Voit halutessasi laittaa linkkejä esimerkkisivustoista joista pidät ja haluat samaa henkeä omille nettisivuille. Varaa itsellesi WordPessille soveltuva webhotelli eli palvelintila sekä verkkotunnus ja toimita kirjautumistunnukset minulle tai pyydä minua varaamaan webhotelli puolestasi. Lue lisää klikkaamalla + merkkiä!

2. Lähetä sisältö

Lähetä minulle sähköpostitse nettisivuille tuleva materiaali: tekstit ja valokuvat sekä mahdolliset yhteistyökumppanien logot sekä linkit muille ulkopuolisille sivustoille. Tekstiin kannattaa lisätä otsikoita sekä väliotsikoita. Lue lisää vinkkejä sisällöntuotantoon. Mikäli sinulla ei ole omaa kuvamateriaalia, voin katsoa kuvia ilmaiskuvapankista tai vaihtoehtoisesti voit ostaa kuvia maksullisesta kuvapankista ja toimittaa minulle.

3. Toteutus

Lähden toteuttamaan sivustoa ja pidetään väliaikapalaveri sähköpostitse varmistaakseni, että sivustosta valmistuu mieleisesi.

4. Viimeiset viilaukset

Otan sinuun yhteyttä kun olen saanut sivuston julkaisukelpoiseksi. Tarkastelet sivua, että kaikki ovat aseteltu sivustolle niin kuin pitää. Tämän jälkeen sivuston voi julkaista.

Vinkit nettisivuston sisällön luomiseen

Etkö pääse pääse vauhtiin nettisivujen sisällön luomisen kanssa?