Videoeditointi

Onko sinulla raakamateriaalia videoon, mutta editointi tuntuu vievän liikaa aikaa tai on tuottanut haasteita? Video voi esimerkiksi olla yrityksesi markkinointivideo, koulutusvideo, tuotteen esittelyvideo tai jokin muu video. Editoidaan video toiveitasi kuunnellen!

Videot ovat nykyajan tehokkain ratkaisu viestintään ja markkinointiin

Videot ovat iso osa nykyaikaista viestintää ja markkinointia tarjoten ainutlaatuisen mahdollisuuden välittää viestejä selkeästi ja vaikuttavasti. Visuaalisen ja auditiivisen yhdistelmän avulla videot pystyvät herättämään tunteita, selittämään monimutkaisia käsitteitä ja sitouttamaan katsojan paremmin kuin pelkät tekstisisällöt ja kuvat. Ne ovat erityisen tehokkaita sosiaalisessa mediassa, missä lyhyet ja kiinnostavat videot voivat saavuttaa laajan katsojakunnan nopeasti. Videoiden käyttö lisää myös yrityksen näkyvyyttä hakukoneissa ja parantaa verkkosivuston kävijämääriä.

Videoeditoinnin tuotantoprosessi

Alkukartoitus

Ensimmäisenä kuuntelen toiveesi ja tavoitteesi. Kirjoitellaan sähköpostia puolin ja toisin, soitellaan tai otetaan etämiitti!

Raaka­materiaalin toimitus

Alkukartoituksen jälkeen sinun tulisi toimittaa minulle sähköisesti kaikki raakamateriaali jota videossa hyödynnetään. Mikäli videoon laitetaan tekstitykset, tulisi tekstit toimittaa erillisenä tekstitiedostona.

Videon editointi

Käytyäni raakamateriaalin läpi aloitan videon editoinnin.

Tarkistus ja muokkauskierros

Saatuani videon editoitua, lähetän sinulle videon tarkasteltavaksi. Tehdään videoon myös tässä vaiheessa tarvittavat muutokset/korjaukset.

Valmista tuli!

Toimitan sinulle valmiin editoidun videon haluamassasi formaatissa.

Käynnistetäänkö videoprojekti?

Kustannusarvion tai lisätietojen kysyminen ei sido sinua mihinkään, joten älä epäröi ottaa yhteyttä!