Verkkosivut yritykselle.

WordPress-nettisivut

Verkkosivut yritykselle, yhdistykselle tai yksityishenkilölle

Suunnittelen ja toteutan nykyaikaiset, mobiilioptimoidut ja selkeät WordPress-verkkosivut toiveidesi mukaan tai vaihtoehtoisesti voit antaa minulle vapaat kädet. WordPress on yksi suosituimmista julkaisujärjestelmistä sen helppouden sekä monipuolisuuden ansiosta. WordPressiä on helppo päivittää jatkossa itsenäisesti pienen opiskelun jälkeen. 

WordPress-verkkosivut alk. 590 € + alv.

Verkkosivujen peruspaketti sisältää

 • WordPress asennettuna omalle palvelimelle
 • Toimittamasi tekstisisältö sekä kuvamateriaali nettisivuille aseteltuna
 • Mahdollinen yhteydenotto-/tarjouspyyntölomake nettisivustolle
 • Mahdolliset some-painikkeet (Instagram, Facebook & Twitter)
 • Mahdollinen Googlen karttasijainti nettisivuille
 • Kevyen hakukoneoptimoinnin Yoast Seo -lisäosan avulla
 • Nettisivujen 1 kk ylläpito / tuki

Muut toiminnallisuudet ovat peruspakettiin kuulumatonta lisätyötä, mukaanlukien mahdollinen kuvankäsittely.

Tietosuojaeloste tulee toimittaa mikäli sivustolle tulee yhteydenottolomake. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuoja.fi.

Näin laitetaan verkkosivujen suunnitteluprosessi käyntiin:

Informaatio avautuu klikkaamalla nuolta!

Kerro toiveesi nettisivujen suhteen esimerkiksi värimaailmasta sekä yrityksesi kohderyhmä jolle kotisivua lähdetään rakentamaan. Voit halutessasi laittaa linkkejä esimerkkisivustoista joista pidät ja haluat samaa henkeä omille nettisivuille. Varaa itsellesi WordPessille soveltuva webhotelli eli palvelintila sekä verkkotunnus ja toimita kirjautumistunnukset minulle tai pyydä minua varaamaan webhotelli puolestasi.

Lähetä minulle sähköpostitse nettisivuille tuleva materiaali: tekstit ja valokuvat sekä mahdolliset yhteistyökumppanien logot sekä linkit muille ulkopuolisille sivustoille. Tekstiin kannattaa lisätä otsikoita sekä väliotsikoita. Mikäli sinulla ei ole omaa kuvamateriaalia, voin katsoa kuvia ilmaiskuvapankista tuntihintaan tai vaihtoehtoisesti voit ostaa kuvia maksullisesta kuvapankista ja toimittaa minulle.

Lähden toteuttamaan nettisivustoa ja pidetään väliaikapalaveri sähköpostitse varmistaakseni, että sivustosta valmistuu mieleisesi.

Otan sinuun yhteyttä kun olen saanut uuden nettisivuston julkaisukelpoiseksi. Tarkastelet sivua, että kaikki ovat aseteltu sivustolle niin kuin pitää. Tämän jälkeen nettisivut voi julkaista.

Huomioithan nämä verkkosivuja tilattaessa:

Tilaajan tulee toimittaa tekstit oikoluettuna sekä verkkosivustolle tulevat valokuvat. Muista nimetä toimittamasi kuvat oikeilla nimillä (ei esim.IMG_1233.jpg.). Esimerkkinä: jos kuvassa on puu niin kirjoita kuvan nimeksi puu. Verkkosivustojen hinnat eivät sisällä palvelintilaa eikä verkkotunnusta. Valmis verkkosivusto sisältää pienen muutoskierroksen. Suuremmat muutokset menevät lisätöinä eli tuntilaskutuksen mukaan 49 € + alv.

Verkkotunnus ja palvelintila hakusessa?

Voin suositella edullista domainhotelli.fi palvelua joka tarjoaa palvelintilan, verkkotunnuksen, sähköpostiosotteita sekä ilmaisen SSL-sertifikaatin. Domainhotelli.fi on toiminut hyvin omalla sekä asiakkaideni kohdalla. Tarvittaessa voin varata webhotellin puolestasi!

Eikö aikasi riitä verkkosivuston ylläpitoon?

WordPress-nettisivuja ei tulisi jättää oman onnensa nojaan. Tarvittaessa voin toimia nettisivujesi ylläpitäjänä. Hoidan puolestasi tarvittavat WordPressin päivitykset ja varmuuskopioinnit ja tarvittaessa voin tehdä pienet teksti- tai kuvien lisäykset / muutokset sivustolle.

WordPress-nettisivujen ylläpitopalvelu 35 € + alv kuukaudessa.

 • Otan verkkosivustosta varmuuskopioinnit
 • Huolehdin verkkosivuston päivityksistä, että ne ovat ajantasalla
 • Korjaan päivityksien yhteydessä mahdolliset ulkoasussa tapahtuneet muutokset ennalleen
 • Teen puolestasi verkkosivustolle pienet tekstimuutokset / kuvien vaihtoa.

max. 0,5 h sisällön muutoksen /lisäyksen verkkosivustolle kuukaudessa.
Suuremmat muutokset sivustolle tehdään tuntihinnan mukaan 49€ + alv.