Tuotekuvaus. Valokuvaus.

Tuotekuvaus­palvelu yrityksille

Informatiiviset tuotekuvat

Onko sinulla verkkokauppa tai kotisivut jossa haluaisit esitellä tuotteitasi valokuvien muodossa? Tai ehkä tarvitsisit tuotekuvia esitettä, katalogia tai mainosmateriaaleja varten? Laadukkaat ja informatiiviset tuotekuvat ovat valttia myynnin edistämisessä ja selkeät tuotekuvat antavat tuotteellesi lisäarvoa.

Tuote voidaan kuvata joko vaalealla tai tummalla taustalla, tai vaihtoehtoisesti valokuvat voidaan syvätä ja sijoittaa minkä tahansa pohjavärin päälle.

Kuinka paljon tuotteiden valokuvaaminen maksaa?

Tuotekuvaus alk. 35 € / kpl + alv.

Grafinalla tuotekuvaukset hinnoitellaan 35 € + alv. per yksi tuotekuva (lisäkuvat samasta tuotteesta eri kulmasta 20 € + alv.).

Syvätyt tuotekuvat 45 e / kpl + alv.

Yllä mainitulla hinnoittelulla vähintään kaksi tuotetta per kuvaus. Hinnat sisältää kevyen kuvankäsittelyn.

Näin laitetaan tuotekuvaukset käyntiin:

Informaatio avautuu klikkaamalla nuolta!

Kerro toiveesi valokuvauksesta esim. mistä kuvakulmasta haluisit tuotteet kuvattavan ja otetaanko yhdestä tuotteesta useammasta kulmasta kuva. Olennaista olisi myös tietää mihin käyttötarkoitukseen kuvat ovat tulossa, jolloin tiedän toimittaa oikeanlaiset formaatit saatuani valokuvauksen pakettiin.

Ennakkoon ilmoitetut valokuvattavat tuotteet tulisi toimittaa osoitteeseen Keihäsmiehenkatu E4 63, 40630 Jyväskylä.Voit joko tuoda tai lähettää postitse.

Valokuvaan tuotteet toiveidesi mukaan n. 4 päivän sisällä tuotteiden toimituksesta ja lähetän sinulle kuvapaketin sähköpostitse siihen käyttötarkoitukseen josta sovimme.

Tuotteet voi noutaa kun kuvaukset on saatu valmiiksi. Mikäli tuotteet on toimitettu postin kautta, niin valokuvauksen tilaaja kustantaa postin toimituskulun.

Tuotekuvaus.