Esittely yrittäjästä

Graafinen suunnittelija

Ina Bister

Grafina on yhden naisen voimin toimiva pieni mainostoimisto Jämsänkoskella. Graafisena suunnittelijana suunnittelen ja toteutan WordPress-nettisivut, yritystunnukset, materiaalit painoon sekä nettiin eli lyhyesti sanottuna vien viestit visuaaliseen muotoon. Viihdyn oikein hyvin myös kameran takana. Työskentelen Jämsänkoskella kotitoimistossa ja tartun toimeksiantoihin toimialaa tai sijaintia katsomatta.

Vuonna 2013 aloin kiinnostumaan graafisesta suunnittelusta harrastemielessä. Aika meni hujahtaen ammattiohjelmistoa pyörittäessa. 2015 päädyinkin äitini yritykseen Mediakartanoon työskentelemään graafisena suunnittelijana, sekä olin osallisena verkkokauppatoiminnassa. Vuonna 2019 hyppäsin yrittäjän oppisopimuksella media-alan opintoihin laajentamaan osaamistani. Asiakkainani on pääosin pienyrittäjiä eri toimialoilta, mutta joukosta löytyy myös suurempia toimijoita. Pidän äärimmäisesti työstäni ja ennen kaikkea tärkeintä minulle on tyytyväinen asiakas. Jos etsinnässäsi on nettisivujen, visuaalisen ilmeen luoja tai markkinointimateriaalien tekijä, niin lähden mielelläni yhteistyöhön kanssasi.

Mediakartano vuodesta 2000

Vuoden 2017 lopulla siirryin Mediakartanon täysipäiväiseksi yrittäjäksi äitini jäätyä sairaseläkkeelle ja jatkoin yritystoimintaa äitini jalanjälkiä. Vuonna 2020 halusin mennä kuitenkin kohti uusia tuulia ja päätin muuttaa Mediakartanon nimeksi Grafina joka kuvastaa enemmän minua.

Yhteystiedot

IMG_2054