Palvelut

WordPress-nettisivut

Suunnittelen ja toteutan nykyaikaiset, mobiilioptimoidut ja selkeät WordPress-nettisivut toiveidesi mukaan tai vaihtoehtoisestit voit antaa minulle vapaat kädet.

 

Nettisivut sis.

Näin lähdetään liikkeelle:

Kerro minulle toiveesi sivuston suhteen esimerkiksi värimaailmasta sekä yrityksesi kohderyhmä jolle sivustoa lähdetään rakentamaan. Voit halutessasi laittaa linkkejä esimerkkisivustoista joista pidät ja haluat samaa henkeä omille nettisivuille. Varaa itsellesi WordPessille soveltuva webhotelli eli palvelintila sekä verkkotunnus ja toimita kirjautumistunnukset minulle tai pyydä minua varaamaan webhotelli puolestasi. 

Lähetä minulle sähköpostitse nettisivuille tuleva materiaali: tekstit ja valokuvat sekä mahdolliset yhteistyökumppanien logot sekä linkit muille ulkopuolisille sivustoille. Tekstiin kannattaa lisätä otsikoita sekä väliotsikoita. Mikäli sinulla ei ole omaa kuvamateriaalia, voin katsoa kuvia ilmaiskuvapankista tai vaihtoehtoisesti voit ostaa kuvia maksullisesta kuvapankista ja toimittaa minulle.

Lähden toteuttamaan sivustoa ja pidetään väliaikapalaveri sähköpostitse varmistaakseni, että sivustosta valmistuu mieleisesi.

Otan sinuun yhteyttä kun olen saanut sivuston julkaisukelpoiseksi. Tarkastelet sivua, että kaikki ovat aseteltu sivustolle niin kuin pitää. Tämän jälkeen sivuston voi julkaista.

WordPress

nettisivut
450 +alv.
  • 1-2 sisältösivua

WordPress

nettisivut
550 + alv.
  • 3-4 sisältösivua

WordPress

nettisivut
650 + alv.
  • 5-7 sisältösivua

WordPress

nettisivut
750 +alv.
  • 8-9 sisältösivua

Huomioitavaa:

Verkkotunnus ja palvelintila hakusessa?

Voin suositella edullista domainhotelli.fi palvelua joka tarjoaa palvelintilan, verkkotunnuksen, sähköpostiosotteita sekä ilmaisen SSL-sertifikaatin. Domainhotelli.fi on toiminut hyvin omalla sekä asiakkaideni kohdalla. Tarvittaessa voin varata webhotellin puolestasi!

Eikö aikasi riitä WordPress sivujen ylläpitoon?

WordPress sivuja ei tulisi jättää oman onnensa nojaan. Tarvittaessa voin toimia nettisivujesi ylläpitäjänä. Hoidan puolestasi tarvittavat WordPressin päivitykset ja varmuuskopioinnit ja tarvittaessa voin tehdä pienet teksti- tai kuvien lisäykset / muutokset sivustolle.

WordPressin ylläpitopalvelu 35 € + alv kuukaudessa.

Hinta sis. max. 0,5 h sisällön muutoksen /lisäyksen sivustolle.
Suuremmat muutokset sivustolle tehdään tuntihinnan mukaan 49€ + alv.