Palvelut

Logon suunnittelu

Anna yrityksestäsi hyvä ensivaikutelma

Suunnittelen ja toteutan nykyaikaisen uniikin logon huomioiden toiveesi ja yrityksesi kohderyhmän. Valmiista logosta saat aina vektoroidun version joka on optimaalisin painettavissa materiaaleissa sekä tiedostomuodot jotka soveltuvat nettikäyttöön.

Logon suunnittelu

Otan huomioon logonsuunnittelussa logon elinkaaren, joka ei nojaa liikaa nykypäivän trendeihin. Uusi logo on selkeä ja toimiva vuodesta toiseen!

Suosittelen logon koostuvan logotyypistä sekä liikemerkistä, jotta logo olisi mieleenpainuvampi sekä monikäyttöisempi. Tunnettavuuden vahvistuttua logosta voi halutessaan käyttää markkinoinnissa esimerkiksi pelkkää liikemerkkiä.

Näin lähdetään liikkeelle:

Kerro toiveesi logon värimaailmasta, mahdollisista muodoista sekä yrityksesi kohderyhmä jolle logoa lähdetään valmistamaan. Haluatko logoon myös liikemerkin?  Voit myös toimittaa minulle piirroksen logoluonnoksesta.

Lähden toteuttamaan sinulle 4 erilaista versiota yrityksesi tulevasta logosta ja lähetän vedokset sinulle sähköpostitse, jonka jälkeen odotan kommentointiasi valitsemaasi yhteen logoon. Logon eri elementtejä voi yhdistää myös halutessa toisiinsa.

Teen valitsemaasi logoon haluamasi muutokset ja toimitan muutoksilla nähtäväksesi ja odotan kuittaustasi.

Valmista tuli! Toimitan sinulle logopaketin yhdestä logosta sisältäen JPG-, PNG-, EPS- sekä painokelpoisen vektoroidun PDF -tiedoston. Mustavalkoinen logo sisältyy myös hintaan.