Kotisivujen hintaan vaikuttavat tekijät

Kotisivujen hinta riippuu monesta eri seikasta mm. tehdäänkö sivu julkaisujärjestelmällä vai koodaten ja kuinka laajasta sivustosta on kyse sekä minkälaiset toiminnot sivustolle on tarpeen. Visuaalinen ilme on myös hinnassa ratkaiseva tekijä. Hinta-haitari on hyvin laaja eri tekijöillä, voidaan puhua muutamista satasista kymmeniin tuhansiin euroihin. 

Grafinalla toteutetaan kotisivuja WordPress-julkaisujärjestelmällä, nämä eivät tule maksamaan tilaajalle useita tuhansia. Hyvät peruskotisivut pienyrittäjälle saat 1-4 sisältösivulla hintaan 890 € + alv 24%. Katso koko hinnasto tästä. Sivusto sisältää perustoiminnallisuuksia sekä silmää miellyttävän ulkoasun. Sivusto rakennetaan kevyesti latautuvan teeman päälle ja käytetään hyödyksi visuaalista sivurakentajaa. Tilatut kotisivut tulevat olemaan responsiiviset eli ne skaalautuvat jokaiseen näyttökokoon. Kotisivun hinta ei sisällä sisällöntuottoa, kuvankäsittelyä, logosuunnittelua tai graafista ohjeistoa.

Kotisivut valmistetaan avaimet käteen -periaatteella. Kotisivujen tilaajana sinun panoksena on simppelin alkukartoituslomakkeen täyttäminen, tekstisisällön, kuvien ja yrityksen logon toimittaminen Grafinalle sekä kommentointikierroksille osallistuminen sähköpostitse. Kotisivut ovat normaalisti n. 14 vuorokauden sisällä valmiit tekstisisällön ja kuvamateriaalin toimitettua julkaisukelpoiset.

Kotisivujen muut kulut

Kotisivujen kuluihin pitää ottaa huomioon palvelintila (paikka jossa kotisivut sijaitsevat) sekä oma verkkotunnus. Verkkotunnus FI-päätteellä on n. 9 euroa vuodessa ja palvelintilan hinta on yleensä n. 100-250 euroa vuodessa. Halvinta mahdollista palvelintilaa ei kannata varata.

WordPress

WordPress on ilmainen suosituin julkaisujärjestelmä, jota pystyy laajentamaan lisäosilla (ilmaisilla sekä maksullisilla). WordPress on ylläpidettävä järjestelmä jossa tulisi päivittää WP:n ytimen päivitys, lisäosat sekä teema, ja tietysti olisi ideaalia pitää myös tekstisisältö sekä kuvamateriaali ajan tasalla. Tekniset päivitykset saa myös automatisoitua, mutta tätä ei suositella.

Tilaa kotisivut yritykselle!